Spanish Intermediate Test

Results

Subject and Predicate Test



SPANISH INTERMEDIATE TEST RESULTS

Subject and Predicate Test


Results :

Correct Questions : 0
Porcentanje : 0%

Test done on : 10/20/2019
Weekday : Sunday
Time : 8:54


Answers

Question 1: La casa de Luisa es verde.
Correct answer: Predicate
Your answer:

Question 2: Ana y Carla trabajan en el hospital.
Correct answer: Subject
Your answer:

Question 3: Jose escribió una carta a su amigo.
Correct answer: NA
Your answer:

Question 4: Jugamos en el parque.
Correct answer: Predicate
Your answer:

Question 5: Esta muy interesante el partido de tenis.
Correct answer: Subject
Your answer:

Question 6: Volverán las oscuras golondrinas.
Correct answer: Subject
Your answer:

Question 7: Practican ajedrez por la mañana.
Correct answer: Predicate
Your answer:

Question 8: Alfredo camina al colegio todos los días.
Correct answer: NA
Your answer:

Question 9: Cantan todas las mañanas las calandrias.
Correct answer: Predicate
Your answer:

Question 10: La iglesia de las carmelitas se derrumbo.
Correct answer: Subject
Your answer:

© 2007-2019 - All Rights Reserved